Direct naar de contentDirect naar de footer

Uw profiel

Wat kunt u allemaal met uw account?

Wanneer u een Valkaccount heeft aangemaakt en bent ingelogd vindt u op het dashboard alle functies binnen het account. Het dashboard ziet er vanaf heden als volgt uit.

LAATSTE RESERVERINGEN

Als u op u dashboard bent aangekomen vindt u onder het submenu het kopje 'Reserveringen'. Hier kunt u kiezen voor uw historische reserveringen die u gemaakt heeft in het een van onze restaurants, of in het hotel.

De reserveringen die nog open staan, kunnen geannuleerd worden door op het kruisje "annuleren" te drukken. Hierbij geeft u aan uw reservering te annuleren. Het annuleren van uw reservering is van toepassing wanneer u dit 24 uur voor aankomst wilt doen.

Naast het annuleren kunt u ook de details bekijken van uw reserveringen en printen mocht dit nodig zijn.

ADRESBOEK

Wilt u uw boeking makkelijker maken? Dan kunt u naast uw gegevens ook de reisgegevens van uw reisgenoten invoeren. Zodra u naar "gast toevoegen" gaat, vindt u het formulier waarmee u de gegevens van uw reisgenoten kan toevoegen. Wanneer dit ingevuld is kunt u de gegevens opslaan zodat ze weer gebruikt kunnen worden in een volgende reservering.

Voordelen van een Valkaccount

  • Na ieder verblijf spaart u automatisch ValkLoyal saldo Het ValkLoyal saldo kunt u inzetten bij een volgende online boeking via onze websites
  • De mogelijkheid om gratis te annuleren tot 24 uur voor check-in
  • Het op 1 plek beheren van al uw reserveringen en boekingen
  • Een gratis welkomstdrankje staat klaar voor u bij aankomst

Kijk op ValkAccount.nl voor meer informatie en details over de voordelen.